"Давайте. Рецепт робочий": Клопотенко запропонував, як вирішити "проблему" з росіянами

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував "робочий рецепт", як вирішити проблему з росіянами. Про це він написав у своєму Х-акаунті, передають Патріоти України.

У публікації він відреагував на твіт росіянки, яка заявила про свої плани "розбитися в лепьошку" з метою довести, що росіяни "проти жаху і війн". "Якщо всі росіяни «розшибуться в лєпьошку», то проблема, в принципі, зникне. Тому давайте. Рецепт робочий", - написав шеф-кухар.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кадировці викрали жителя Бєлгородської області, але щось пішло не так

понеділок, 30 вересень 2024, 16:06

У Бєлгородській області кадировці захопили місцевого жителя, проте тому вдалося від них втекти, вистрибнувши на ходу з автомобіля. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передають Патріоти України. Як повідомляється, приводом для викрадення 37-річно...

Росія часто програє війни, і майже завжди через внутрішню дестабілізацію, - політолог

понеділок, 30 вересень 2024, 15:45

"Як росіяни програють війни. Минулого тижня Герхард Шредер, російська прокладка, ляпнув щось типу вчіть історію – Росія ніколи не програє. Він не перший, хто розносить внутрішньо російське дебільне побєдобєсіє по світу. У чому я згідний з цим покидьком...