Давати концерти не зможе: Співак Діма Білан потрапив до лікарні

Російський співак Діма Білан потрапив до лікарні. Його госпіталізували з бронхітом. Як повідомляють росЗМІ, пульмонолог настійно рекомендував артисту утриматися від переїздів і перельотів, передають Патріоти України.

Через хворобу у нього почалися проблеми з голосом, він не може співати. У зв'язку з цим артист скасував концерти в Єкатеренбурзі, Тюмені, Пермі та Челябінську.

Варто зазначити, що Білан продовжує вести активну діяльність в країні-агресора. З початку повномасштабного російського вторгнення він ніяк не підтримав Україну, де у нього було багато шанувальників до 2014 року.

Крім того, він публічно підтримує Росію. Співак неодноразово говорив, що РФ - приголомшлива країна. Також він без угаву сурмить про те, що радий бути частиною країни, що увірвалася на територію України і влаштувала геноцид українського народу.

На початку повномасштабного вторгнення він також сказав, що хоче "миру в усьому світі". Однак пізніше швиденько став на бік РФ.

Чим відомий Діма Білан

Діма Білан - російський співак. Представляв Росію на конкурсі пісні "Євробачення" двічі: у 2006 році з піснею "Never Let You Go", посівши друге місце, і в 2008 році з піснею "Believe", посівши перше місце і ставши єдиним виконавцем з Росії, який переміг на "Євробаченні".

У 2016 році співак виступив на концерті-мітингу "Ми разом", присвяченому річниці незаконної анексії Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...