"Давно не чули ось цей посил "все пропало": Роман Цимбалюк проаналізував нове істеричне відео Гіркіна

Російський терорист Ігор Стрєлков-Гиркин після довгої паузи знову почав публікувати відео з критикою Кремля і прогнозами нових успіхів ЗСУ на фронті. Журналіст Роман Цимбалюк проаналізував нову заяву росіянина. У своєму відео Гіркін заявив про необхідність "рятувати Росію", передають Патріоти України.

"Давно не чули ось цей посил "сумно і крапка, все пропало". Ігор Гіркін повернувся в російську столицю і розмірковує, кого стратити. У його системі координат знищити потрібно всіх", - зазначив журналіст.

Цимбалюк додав, що Гіркін нічим не відрізняється від російського керівництва, так як ніхто з них не розглядає варіант просто перестати воювати з Україною. "Гіркін розповідав про апатію російських солдатів, говорив про те, що все пропало, все вкрали, чому вийшли з "російського міста" Херсон, що пірамідки Суровікіна не врятують російську армію від українського наступу. Найголовніше, що моральний дух Збройних сил України на порядок вище", - сказав експерт.

На думку журналіста, Гіркін став "похмурим фанатиком", який хоче страти військового керівництва РФ і встановлення диктатури в країні. Терорист також закликав знайти інших винних, щоб крайнім не виявився сам президент РФ Володимир Путін.

"Якби Путін був трохи розумніший, вони б вже давно звалили на територію Росії і заявили: "ми перемогли, ми на всіх образилися, ми в будиночку"... Замість того, щоб розвивати свою країну, ви зруйнували всі міфи про Росію. Немає армії, немає непереможного Путіна. Все це обвалилося, а Україна - навпаки", - підсумував Цимбалюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...