Давно омріяне щастя здійснилося? Наталію Могилевську заскочили з малою дитиною, яка називала артистку мамою (відео)


У Мережі активно набирає переглядів відео, у якому співачка Наталія Могилевська постала разом з дитиною. Ролик в Інтернеті поширив український TikTok-блогер Gopatsa.

Це відео знято нещодавно у Києві на Осокорках. Блогеру вдалося зафільмувати, як щаслива Могилевська разом з дитиною, якій на вигляд два-три роки, йде до магазину. Ба більше, Gopatsa стверджує, що дівчинка називає зірку мамою.

"Могилевська народила! Звідки, ви запитаєте, така інформація? Я особисто бачив її декілька разів з дитиною в одному з магазинів на Оскороках. Мені навіть вдалося зняти відео. А нещодавно я почув, що малеча кличе її мамою. Дитині на вигляд два-три роки. І судячи з цього віку можна зробити висновок, що Могилевська, ймовірно, народила до повномасштабного вторгнення", - зробив припущення блогер.


Своєю чергою, юзери схиляються до думки, що це, скоріш за все, племінниця Могилевської. Раніше у своїм інтерв'ю артистка ділилася, що її сестра на початку повномасштабного вторгнення перебувала на останніх місяцях вагітності.

Інші ж фани пригадали, як колись Могилевська казала, що не проти взяти дитину з дитбудинку, що, можливо, вона й зробила. А ще одні прихильники Могилевської щиро за неї пораділи, якщо це справді її дитина:

  • На концерті вона розповідала, що в неї на початку війни сестра народила. Може то племінниця?
  • Вона казала колись, що планує взяти дитину з дитячого будинку і це зробить
  • Якщо це правда, я дуже рада за Наталку. Нехай буде щаслива
  • Якщо це правда, то супер. Не потрібно лізти, якщо сама не розповідає. Нехай будуть щасливі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...