​"ДБР порушило проти мене справу за статтею "Планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни", - Юрій Бутусов про травлю за замовленням Зеленського

Коли влада починає воювати з журналістами, цій владі залишається бути чинною вже недовго. Українці не ніколи мовчки не терпіли тиранії

Варто наголосити, що як тільки ДБР відкрило кримінвльне провадження проти журналіста, дії Бутусова дружно засудили Міноборони та ТК. Знаючи як працюють бюрократичні механізми держави, важко уявити, щоб така оперативність у вихідний день відбулась без високого міжвідомчого координатора, зазначають Патріоти України. Слово Бутусову.

"Президент Зеленский помстився мені за свою ганебну прес-конференцію. Державне бюро розслідувань тільки що порушило проти мене справу за статтею 437 - планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни. Тобто Майдан, захоплення Криму, вторгнення на Донбас та вісім років війни - це я все почав? На думку президента саме я оприлюднив відео з Байрактару і тим самим спричинив смерті наших воїнів (кого саме, звичайно, не сказав).І ось вже знайшли привід - постріл з гармати, який був колись зроблений, назвали його "приводом для ескалації", хоч я і написав що це було давно. І тепер мене залучають по кримінальній статті за розвязання агресивної війни!

А нагадаю, все цетому, що я задав питання: Чи не соромно Зеленському тримати коло себе російського агента Демченка?І усі почули від президента, що російський агентРуслан Демченко - корисний керівник комітету по розвідці, попри те, що він очолює усі розвідслужби України всупереч закону про люстрацію та є співавтором Харківських угод по сдачі Криму. І Демченка, Татарова, Єрмака президент захищає.

А мені у неділю увечері повідомляють, що я кудись з гармати міг влучити по російським окупантам, і тим самим це я розв’язав війну! Зранку думаю, чого б це «позитивні блогери»як під копіркупишуть пости і звинувачують мене, що ніби це ж я "як пореченков стріляю" - тобто прирівняли російського терориста до мене, громадянина України. А це така медійна підготовка, як бачимо, для кримінальної справи. ДБР у Зеленского контролює один з керівників знищення протестів на Майдані - Олег Татаров, вірний кадр Андрія Портнова та Андрія Єрмака. На восьму річницю розгону Майдану 29 листопада 2013-го Татаров та Єрмак зробили блискучий подарунок російській пропаганді - намагаються засудити журналіста, який писав про Майдан та про війну з першого дня. Ось це дійсно буде в усіх російських новинах. Інтереси Зеленского в моїй справі повністю збіглися з інтересами Портнова, Татарова, російської пропаганди та їхньої агентури в Україні. Думаю, що тепер координація дій офіса президента, силовиків та російського впливу може вважатись доведеною. Я не збираюсь кудись їхати з країни, я залишусь тут, де я вийшов на Майдан вісім років тому. Там не було Зеленського, не було Єрмака, а Татаров та Портнов там був одними з координаторів придушеннгя протестів. Шо ж, ті, хто мене замовив тепер відомі для всієї країни. Тепер російський вплив в Україні кожен громадянин наочно побачить. Все, що я казав про російську агентуру в оточенні Зеленського - чиста правда, і я це можу довести, а тексти та справи якими офіс намагається мене закрити - це системна брехня і сплановані дії російської агентури в офісі президента в інтересах нашого ворога.

Моя справа доведе -російський вплив в оточенні президента Зеленського існує, і провал наших спецоперацій проти Росії - це спланований в ОП злочин, який я як журналіст вимагаю розслідувати належним чином. І саме за це мене хочуть покарати."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...