Де ховається справжній Путін: Відомий астролог розповів про ймовірне місце перебування диктатора

За словами відомого астролога очільник Кремля Володимир Путін вже давно прикривається своїм двійником на так званих публічних виступах. Влад Росс також сказав, де саме ховається справжній Путін. Про це йшлося в інтерв'ю астролога, передають Патріоти України.

"Ми тепер бачимо на екранах телевізорів людину, яку представляється Володимиром Путіним. Ми дивимося весь час на його двійника. Навіть я особисто почав помічати абсолютні розбіжності у зовнішності. Це зовсім інша людина. Навіть із студентами 25 січня був його двійник. Це ніякий не Володимир Путін! Володимира Путіна вже просто немає. Принаймні на телеекранах РФ", - розповів астролог.

За деякими даними, як сказав Росс, Путін змінює свої укриття. "То за Уралом він живе у бункері, то в Тиві (суб'єкт Російської Федерації, входить до складу Сибірського федерального округу - ред.), ближче до Китаю", - додав Росс.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...