"Де майор Томов?": Пропагандист Кремля звинуватив своїх колег у брехні про розвідників ЗС РФ, які зникли на Херсонщині (відео)

Днями стало відомо про чергову висадку ЗСУ на лівому березі Дніпра та створення нового плацдарму біля Козачих Лагерів Херсонської області. У відповідь на це росіяни відправили туди додаткові сили, після чого заявили, що зазначений район нібито знову під контролем РФ, а українські військові або вбиті, або потрапили у полон. Крім того, було оприлюднено відео з командиром розвідгрупи окупантів майором Томовим, який звітує про «успішне» виконання завдання, передають Патріоти України.

Однак незабаром з’ясувалося, що йдеться про банальний фейк з використанням так званої «консерви».

Як виявилося, опубліковані кадри було знято вже давно, а Томов, як і всі його розвідники, зникли, у зв’язку з чим відомий у РФ z-пропагандист Тринадцятий (Єгор Гузенко), влаштував справжню істерику, звинувативши своїх колег у брехні.

«Роз'*бу трішечки воєнкорів російської весни і всіх, хто говорить, що: „Ось, дивись, майор Томов. Он він відео надіслав“… Майор Томов із четвертої ранку не виходить на зв’язок разом із розвідгрупою, з якою вони пішли у вихід. Те відео, яке ви виклали, там, по-перше, весняна трава, і відео старе. Він каже: „Плацдарм під Новою Каховкою“. Він не називає конкретного населеного пункту, куди вони пішли у ніч, і не повернулися. Тому, досить пиз*іти людям», — закликав він у своєму зверненні.

За словами пропагандиста, українські військові не тільки зуміли створити біля Козачих Лагерів опорний пункт, розгромивши загарбників та захопивши частину з них у полон, а й, скориставшись їхніми телефонами і раціями, заманили у засідку відправлене туди росіянами підкріплення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...