"Деды воевали": РФ хвалиться, що використовує у Курській області гаубиці сталінських часів (відео)

Міноборони РФ похвалилося відео з Курської області, на яких російська армія воює гаубицями сталінських часів. На це звернуло увагу "Агентство. Новости", передають Патріоти України.

Зокрема, на оприлюднених кадрах можна побачити використання артилеристами ЗС РФ 130-міліметрового гармат М-46 зразка 50-х років минулого століття. «СРСР прийняв М-46 на озброєння у першій половині 1950-х років, а у 1970-х замінив їх 152-міліметровими гарматами. Росія почала розконсервувати запаси гаубиць на тлі важких втрат артилерії… До лютого 2024 року російські військові вивезли зі складів близько 65 гаубиць М-46. До літа Росія збільшила швидкість розконсервації цих гармат, відправивши на фронт приблизно половину всіх гаубиць, що перебували на зберіганні (приблизно 300 одиниць)… ЗСУ, своєю чергою, активно використовують у вторгненні на Курщину сучасну західну техніку», — йдеться у повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Будівельна піраміда та власний "кишеньковий" банк: Ексдепутат міськради Чернігова залишив без квартир сотні людей

середа, 28 серпень 2024, 15:02

У Чернігові розгорівся масштабний будівельний скандал: власник будівельної компанії "Основа-Буд-7" та уже колишній депутат міської ради Юрій Тарасовець залишив сотні чернігівців без житла, не виконавши зобов'язань перед покупцями. Збитки оцінюються орі...

Влада запевняє, що це - фейк: У Рязанській області РФ виникла пожежа в районі ГРЕС (відео)

середа, 28 серпень 2024, 14:50

У районі Рязанської ГРЕС у Росії виникла пожежа. Очевидці повідомляють, що перед загорянням чули «хлопок», пише Telegram-канал Astra в середу, 28 серпня. У Мережі з’явилися кадри з пожежею, на яких видно задимлення біля станції, передають Патріоти Укра...