"Дефективний і досі сирий продукт": Злий Одесит зробив викривальну заяву про нові танки РФ

Новий російський танк Т-14 "Армата" - це дефективний і досі сирий продукт, що годиться тільки для парадів і навіть на парадах час від часу ганьбиться. Таку заяву зробив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"На озброєнні російської армії всього один батальйон танків Т-14 "Армата". У 2015 директор "Уралвагонзаводу" Олег Сієнко заявив, що підприємство отримало замовлення на виготовлення 2300 примірників Т-14 до 2020! За вікном 2023-й, а у Росії всього батальйон Т-14".

За його словами, танк Т-14 "Армата" - це бойова машина з величезною кількістю невиліковних хронічних хвороб технічного і технологічного порядку: "Не вирішена проблема з трансмісією, системою управління вогню, збої електронних систем і багато іншого. Крім усього іншого, колосальна проблема з обслуговуванням і ремонтом танків, особливо в польових умовах".

"Що тут скажеш, таких трофеїв і справді у ЗСУ поки ще не було. І не важливо, знищений або затрофеєний, цей гомункулус в будь-якому з цих станів буде являти собою репутаційний аперкот Росії", - зазначив Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...