"​Деякі російські пабліки запустили цікаву конспірологічну версію із поясненням відходу з правобережжя Херсона", - Голобуцький

"Деякі російські пабліки запустили цікаву конспірологічну версію із поясненням відходу з правобережжя Херсона: мовляв, саме тоді Путін отримав від представників шістьох країн як гарантів «пропозиції миру» і пару днів на обмірковування", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Що має віддати Путін:
1. Всі окуповані українські терени, крім Криму – ЗСУ має вийти на державний кордон.
2. Пас завширшки в 100 км вздовж українських кордонів з РБ (1084 км) і РФ (1974 км) – це має стати демілітаризованою зоною.
3. Вся мілітаризація Криму за останні майже 9 років відкочується до нульового рівня – тільки стрілецька зброя, тотальна демілітаризація (включно з ймовірно завезеними туди ядерними ракетами).
4. Чорноморський флот РФ в Криму – все, до останнього тазіка, передислокується до російського узбережжя.
5. Придністров’я – повністю віддати все під контроль Молдови, жодної присутності РФ.
Що за це отримає Путін:
1. Відкладення на 7 років деокупації Криму.
2. Відкладення на 7 років вступу України до НАТО.
3. Гарантії обопільного ненападу щодо України.
На таких умовах Путіну нібито дадуть вислизнути з воєнної пастки, куди він сам себе загнав, і забезпечать успішні переговори з Україною. І йому, мовляв, «дуже не рекомендували» відмахуватись від настільки щедрої пропозиції – інакше для нього все буде геть сумно. А так він може навіть дещо вплинути на окремі деталі пропозиції – хоч і не на зміст чи перелік пунктів.
Звісно, звучить фантастично. Хоча навіть прийняття таких умов (якби вони були реальні і хтось робив такі пропозиції) Кремль зуміє успішно згодувати росіянам як «перемогу»: мовляв, цілі СВО досягнуто, ядерної атаки з України не відбудеться, денацифікацію успішно проведено, Росія успішно вистояла «проти 42 країн НАТО» - тобто, вона досі надпотужна держава, кожен росіянин має цим пишатись... Ну і далі в тому ж дусі. Росіяни повірять. А хто не повірить і надто голосно про це казатиме – завжди знайдеться вільне місце на поселенні десь в районі Ямалу чи Кольського півострова".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Таке малоймовірно в умовах війни": Пасажирський літак з Росії раптово помітили над Харківщиною

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:30

У повітряному просторі України помітили пасажирський літак. У соціальних мережах пишуть, що це був Boeing 777 – рейс Москва-Анталія, передають Патріоти України. Зазначається, що борт зайшов у повітряний простір у Харківській області у напрямку Бахмута....

Окупант намагався відбитися від дрона, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:16

Російській загарбник, який опинився сам на сам з українським дроном, вирішив відбиватися від нього палицею. Відповідне відео розмістив журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Мабуть, перший у військовій історії випадок застосування бойової...