Деякі цілі цілком законні: У Зеленського допускають удари західною зброєю по Москві

Місця, де Росія зберігає свої ракети, є військовими цілями. Про це розповів народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони і розвідки Федір Веніславський, передають Патріоти України.

Об'єкти в Росії – законні цілі

За словами Веніславського, для перемоги над агресором Україна правомірно може завдавати ударів по території Росії – звісно, також західною зброєю. Чиновник нагадав, що держава-агресорка регулярно атакує мирні українські міста зі своєї території та з Білорусі. "Всі військові об’єкти, з яких ведеться війна проти України, є законними військовими цілями", – наголосив він.

Щодо ударів по Москві – Веніславський зауважив, це рішення залишається за нашим військовим керівництвом. Однак він підсумував, чим менш рішучі наші союзники, тим більше в Україні гине мирних громадян.

Далекобійні ракети не битимуть по Росії

Напередодні міністр оборони Олексій Резніков заявив, якби ЗСУ могли бити на відстані 300 кілометрів, російська армія не змогла б забезпечувати оборону і була змушена програти.

Міністр зазначив, Україна готова надавати будь-які гарантії, що зброя не буде залучена до атак на російську територію. Ми маємо достатньо цілей на тимчасово окупованій території України й готові координувати цілі з партнерами.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...