"Дехто каже, що він склеїв ласти": Постійний представник України при Радбезі ООН натякнув на смерть Лаврова

Постійний представник України при Раді безпеки ООН Сергій Кислиця на своїй сторінці у соцмережі X натякнув на смерть голови МЗС РФ Сергія Лаврова, передають Патріоти України.

«Для деяких російських військових злочинців померти у своєму ліжку в елітному приміському районі може здатися найпростішим виходом. Навіть якщо вони пропустять лаву підсудних, вони підуть прямо в пекло, щоб горіти там вічно, оминаючи чистилище… Дехто каже, що він уже склеїв ласти, та все ж, за іронією долі, я б хотів, щоб він був живий, щоб побачити його на лаві підсудних…», — написав Кислиця англійською, опублікувавши фото Лаврова.

Жодних офіційних повідомлень про смерть чи стан здоров’я Лаврова не було. 29 серпня він брав участь у спільній пресконференції у Москві з міністеркою закордонних справ Сенегалу Ясін Фалл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...