Дехто повідомив, де зупиняться спочатку: В Україну прямують французькі війська, - ЗМІ

На тлі останніх гучних заяв президента Франції Емманюеля Макрона з'явилася інформація, що французькі полки прямують до Румунії, готуючись до розгортання в Україні проти російської армії, зокрема в Одесі, передають Патріоти України.

Як пише FranceNews24, серед них згадується 2-й Іноземний піхотний полк. Варто зазначити, що французький Іноземний легіон зробив репост запису, у якому цитується стаття про те, що Макрон думає про розміщення французьких військ в Одесі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...