Декларація порожня, а батько керував управлінням поліції: Цікаві подробиці про правоохоронця, якого звільнили за скандал у ресторані Києва

Співробітник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Манасян Віталій Артурович, якого було звільнено зі скандалом після сварки з іншим відвідувачем у київському ресторані "Гудвайн", є власником "скромних" декларацій без зареєстрованого власного житла і транспортних засобів. Його батько – Манасян Артур Харенович – був начальником Солом'янського районного управління ГУ Міністерства внутрішніх справ у Києві приблизно 15-18 років тому, інформують Патріоти України.

У декларації, поданій у 2021-у, Віталій Манасян повідомив, що володіє 33,34% квартири у Києві (на 92,7 метрів квадратних) разом із батьком Артуром і братом Арменом. Жодних транспортних засобів чи іншого цінного майна правоохоронець (тепер уже колишній) не декларував. Він вніс у документ лише відомості про офіційну зарплату та заощадження у розмірі 450 тисяч гривень.

Брат – Манасян Армен Артурович – займає посаду заступника начальника відділу Управління стратегічних розслідувань в місті Києві.

Цікаво, що у декларації за 2022 рік оперуповноваженого взагалі не згадується жодне рухоме чи нерухоме майно. Знову задекларовано зарплатню з основного місця роботи, а також 600 тисяч гривень заощаджень.

Із відкритих джерел відомо, що батько Віталія Манасяна раніше теж мав високу посаду у правоохоронних органах. Він був начальником Солом'янського РУГУ МВС України в м. Києві, у 2006 році служив у званні полковника.

У 2007-у з Артуром Манасяном судилися. Позивач скаржився, що у 2005 році тодішній правоохоронець і його колеги провели незаконний, на думку фігуранта, обшук у його оселі. Слідчий вилучив цінні речі та гроші, хоча позивач і його адвокат були впевнені у неправомірності таких заходів.

Трохи пізніше до квартири зайшов Артур Манасян разом зі своїм першим заступником, "поспілкувався зі слідчим, міліціонерами, накричав на позивача й наказ перевернути все у квартирі догори ногами, а потім пішов".

Суддя Солом'янського районного суду м. Києва Демидівська A.I. стала на бік правоохоронців і не підтримала претензії позивача. У задоволенні позову вона відмовила. Декілька джерел OBOZ.UA на умовах анонімності розповіли, що Артур і його син Віталій Манасян нібито могли отримувати дохід ще і від "кришування" радіоринку. Чутки про це офіційно підтверджені не були.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...