Декому доведеться розкаятися у зробленому: Гороскоп на 20 березня

Кому потрібно проявити співчуття, а хто може дозволити собі побути слабким?

Гороскоп на 20 березня 2021 року, який Патріоти України пропонують вашій увазі, допоможе не помилитися під час ухвалення важливих рішень.

Овен

День тиші та медитації. Вам варто відмовитися від надмірної критики інших. На жаль, ви теж не ідеальні. Тож змиріться з недосконалістю оточення.

Телець

Близькі люди вас відверто дратуватимуть. Спробуйте стримувати свої емоції, інакше скандалу не уникнути. Краще займіться прибиранням. Це вас відволіче.

Близнюки

Ви можете відчути легку слабкість. Намагайтеся не перепрацьовувати на роботі і більше відпочивати. Здоровий сон допоможе відновити сили.

Рак

Вам знову захотілося трохи розслабитися і вирушити в невелику подорож. Спробуйте втілити свої ідеї в реальність. Однак пам’ятайте про заходи безпеки і дотримуйтесь правил карантину.

Лев

Вас гризуть невеликі сумніви. Ви розгубилися і не знаєте, чим хочете займатися. Не поспішайте з ухваленням рішення. Візьміть паузу і подумайте над цим питанням.

Діва

Іноді ваша проблема полягає в тому, що ви всім намагаєтеся довести свою правоту. Навіщо? Зрозумійте, це не завжди доцільно. Просто рухайтеся у потрібному вам напрямку. А якщо ваші вчинки хтось знецінює, не звертайте уваги!

Терези

Вам варто присвятити день роботі. Є справи, які вимагають негайного вирішення. Не відкладайте їх у довгий ящик. Інакше потім не оберетеся проблем.

Скорпіон

Прекрасний день, щоб зайнятися спортом або змінити харчування. І для цього не обов’язково йти в спортзал або записуватися на консультацію до дієтолога. Займіться самоосвітою.

Стрілець

Відмінний день для реалізації задуманого. Ви просто підкорите начальство своїми ідеями. Однак у справах сердечних можуть виникнути дрібні негаразди. Зірки радять не зациклюватися на них. Усе налагодиться дуже швидко.

Козеріг

Ви приймаєте все занадто близько до серця. Не варто засмучуватися через те, що сказала тітка Клава. Перестаньте займатися самоїдством. Тоді ваше життя помітно покращиться.

Водолій

День покаяння і виправлення власних помилок. Пам’ятайте, немає нічого страшного в тому, щоб визнати свою неправоту і попросити вибачення.

Риби

День самобичування офіційно відкритий. Якщо вам так хочеться постраждати, дозвольте собі це. Головне, не залишатися довго в такому стані.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...