Декому цієї суми вистачить на рік: Наталка Денисенко чесно назвала вартість відпочинку у Туреччині

Українська акторка Наталка Денисенко поїхала з 5-річним сином Андрійком відпочивати до Туреччини. В Instagram-stories прихильники знаменитості просто засипали її запитаннями щодо відпустки. Зокрема, користувачі цікавилися, скільки коштує тиждень відпочинку у Туреччині. Наталка не стала приховувати, а чесно відповіла, зазначають Патріоти України.

Зокрема, відпустка акторці коштувала 90 тисяч гривень. У цю вартість входить переліт з Молдови до Туреччини, проживання в готелю. Щоправда, ціни неабияк піднялися, адже ще минулого року Наталка відпочивала за 70 тисяч гривень.

"Минулого року переліт та готель (я і дитина) коштували 70 тисяч гривень. Цього року ціни дуже виросли, і переліт та готель коштували 90 тисяч гривень. Це без дороги і готелів у Кишиневі", - поділилася акторка.

Щоправда, Наталка Денисенко обрала для проживання недешевий готель, а саме один із найкращих у Туреччині. Знаменитість задоволена обслуговуванням, їжею та пляжем. "Дуже гарний, стильний готель, п'ять зірок. Я звикла до гарних готелів. Цим більш ніж задоволена. Смачна їжа і напої, супер сервіс, ідеальний пляж для діток", - розповіла акторка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...