"Слуга народу" Зеленський боягузливо став "слугою Татарова", "слугою" Вовка, "слугою" Тищенка, "слугою" Єрмака, - Бутусов

Президент Володимир Зеленський боягузливо відмахнувся від вимоги звільнити заступника голови ОП Олега Татарова, під яким підписалися понад 25 000 українців. Про це Юрій Бутусов заявив на своїй сторінці Фейсбуку, зазначають Патріоти України

"Президент просто боягузливо відмахнувся від думки своїх співгромадян, не сказавши взагалі жодного слова по суті - адже до Татарова висунуто цілком справедливі претензії. Не записав "відосік", не вийшов до людей, не виступив на пресконференції, не дав інтерв'ю - а просто бюрократична відписка", - написав Бутусов.

Журналіст вважає, що президент звільняв "без всяких причин десятки чиновників". А звільнити Татарова, якого Бутусов називає безпосереднім організатором убивств на Майдані, хабарником і фігурантом кримінальної справи - не хоче.

""Слуга народу" Зеленський став "слугою" Татарова, "слугою" Слюсарєва, "слугою" Вовка, "слугою" Тищенка, "слугою" Халимона, "слугою" Юрченка, "слугою" Єрмака та інших діячів, яким закон не писаний" , - вважає Бутусов.

На думку головного редактора Цензор.НЕТ, відмовившись звільнити Татарова, Зеленський "взяв тепер відповідальність особисто на себе за "кришування" корупційних схем на митниці, у фіскальній службі, в силових структурах, в судах".

"Уже не можна вказувати пальцем на когось і відводити від себе відповідальність. Вже не можна робити вигляд, що ти ні при чому, і хтось цих чиновників призначив, а президент нібито і не в курсі. Ні, сьогодні Зеленський показав усьому світу - всі схеми ОП під контролем президента, всі аферисти працюють в ОП під "дахом" президента, і прикриває у всьому цьому братву одна людина - він сам", - вважає Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...