"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України.

"Російське ППО як крок доброї волі демілітаризувало російський літак Су-35 над Севастополем", - написав український журналіст Денис Казанський, натякаючи на черговий френдлі-фаєр.

За даними пабліка "Крымский ветер", військовий літак злетів з аеродрому Бельбек. "У Севастополі російські вояки збили власний літак - він злітав з аеродрому Бельбек", - зазначається у дописі.

Також відео з падінням літака активно коментували у мережі жителі Севастополя, які стали очевидцями, зазначивши, що палаючий борт летів униз доволі повільно.

Також, судячи з кадрів, де видно зафіксовані спалахи, повітряне судно могло бути уражено не однією, а кількома ракетами.

Паблік "ВЧК-ОГПУ" опублікував кадри, де зафіксовано також політ пітота літака на парашуті.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Рівень води сягає до бамперів автівок: У Москві затопило вулиці (відео)

субота, 27 квітень 2024, 15:52

Сьогодні вранці злива з грозою та сильним вітром накрила більшість районів Москви, вулиці міста починає стрімко підтоплювати. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти України. У центрі Москви йде злива, спостерігаються сильні пориви вітру. На доро...

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...