"Демократія може і не перемогти, або Що чекає на Росію після Путіна", - Рабинович

Збігів між нинішньою ситуацією в Росії і подіями 1917 року все більше і більше.

"Демократична революція в Росії відбулася. Однак незабаром владу в країні захопила купка терористів. В результаті була фактично відроджена імперія і загинули десятки мільйонів людей. Ці події столітньої давнини мають шанс повторитися в найближчому майбутньому", - розповів російський фінансист і блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Путін позбавляє Росію, її народ можливості отримати не революційний, а еволюційний шлях розвитку. І можна тільки сподіватися на те, що влада потрапить в руки того, кого ми бажаємо. Це на нормальних виборах можливо, а при революції нічого не гарантовано. Ми бачили, що відбулося в 1917 році, з початку лютневої революції. Були величезні надії на те, що Росія піде далі по якомусь демократичному, капіталістичному шляху розвитку. Після чого не минуло й кількох місяців, як владу захопила купка терористів", - зазначив Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20