"День народження Кобзаря яскраво й високохудожньо відзначили під Владивостоком", - Голобуцький (відео)

"Таки "Зелений клин" в глибокому тилу ворога ще трошки існує: день народження Кобзаря яскраво й високохудожньо відзначили під Владівостоком", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Практично всю ніч на 10 березня гарно палав бойовий літак окупантів Су-27 на авіабазі 22 "ґвардєйского авіаполка ВКС РФ" "Центральная Угловая" в місті Артьом на Приморщині.
Хороший вийшов ритуал. Чи були там ще й ритуальні танці і чи спалили ритуально на славу Тараса ще й котрого Ваньку - повідомлень немає. Але хто тих підпільних українців знає...))
==
Насправді це те, чого ми домагались тривалою роботою в тилу ворога: розгортання партизанки не тільки в Білорусі і на Брянщині (та й в усій Старій Україні вздовж наших кордонів), але навіть в найдальших регіонах імперії. Це розпорошення сил ворога для контролю своїх же, дезорієнтація і дезорганізація на місцях, паніка в центрі і підготовка до демонтажу РФ як держави. Хоча на один бойовий літак у ворога менше - це теж корисно для нас".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...