День виборів Х*йла: У Бєлгороді все стабільно. Населення тікає. Можна голосувати? (відео)

За міжнародними нормами, голосування ні в Бєлгородській, ні в Курській області не може бути визнаним, через нездатність режиму Путіна забезпечити там належну безпеку і відсутність тиску на громадян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В перші місяці року то був загальний максимум для ЗСУ: Які темпи стрільби забезпечать українцям "чеські" снаряди до кінця 2024 року (відео)

субота, 1 червень 2024, 0:55

Вже цього місяця, у червні, Сили оборони України мають отримати першу партію артилерійських боєприпасів у рамках так званої "чеської ініціативи", і тепер стало відомо, скільки ж снарядів всього може бути у першій партії, а також які загалом можуть бути...

Дракона ми поки що не вбили, але самі вже почали перетворюватися на подібну істоту, - Валерій Пекар

субота, 1 червень 2024, 0:30

"Ми самі погодилися. Ми, громадянське суспільство, бачили згортання демократії, свободи слова, парламентаризму, прозорості, децентралізації", - пише український підприємець і громадський діяч Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", перед...