Шойгу з Герасимовим ведуть Росію до катастрофи: Депутат Держдуми від партії Путіна та генерал РФ відверто розповів, що наближає росіян до поразки

Сили оборони України пристосувалися до артилерійських ударів окупантів і ефективно протистоять ворогу на полі бою з допомогою різних видів озброєння. А брехня військового керівництва РФ лише поглиблює проблеми окупантів. Про це заявив російський генерал і депутат Держдуми VIII скликання від «Єдиної Росії» Андрій Гурульов у Telegram, передають Патріоти України.

Генерал, зокрема, поскаржився, що українці змінили тактику бойових дій. «На сьогоднішній день вони перейшли до тактики видавлювання, масовано застосовують касетні снаряди, завдають вогневої поразки по опорних пунктах наших підрозділів, штурмових груп, у них багато боєприпасів, вони намагаються випалити абсолютно все. Так, така ситуація змушує наші війська відходити углиб. Недвлеко, але місцями втратили до 10 кілометрів території», – розповів Гурульов.

За його словами, після переломлення лінії оборони українські військові створили умови, які унеможливлюють застосування росіянами протитанкових керованих ракет, а російські вертольоти стали доступні для українських ПЗРК. Крім того, генерал зазначив, що ефективність роботи російських гелікоптерів знизилася, а ЗСУ вдало усувають мінні перешкоди, завдаючи противнику вогневої поразки артилерією.

Також депутата пожалівся, що здебільшого всі військові об’єкти ЗСУ облаштовані на відстані, недоступній для російської артилерії. «На «найспекотніших» напрямках зосередили до двох артилерійських бригад, не рахуючи артилерії місцевих бригад. Ми багато підпалили їх буксованої артилерії, вони перейшли до застосування САУ. Наші (росіяни – ред.) говорять про те, що зловити їх (українців – ред.) дуже складно, практично неможливо, після другого пристрілювального пострілу вони переміщуються, змінюють пози», – каже Гурульов.

Він також поскаржився на «силу-силенну українських безпілотників», яку ЗСУ «використовують з розумом», при чому як на фронті, так і в глибокому російському тилу. Крім того, Гурульов визначив для себе, що наближає росіян до поразки.

«Перемогу віддаляє від нас тільки одна наша серйозна біда – брехня. Так, її поменшало, ніж було на початку СВО (спеціальної військової операції, якою росіяни називають війну в Україні – ред.), але вона є. Є на різних рівнях, про це кажуть у військах. Брехливі доповіді, на жаль, призводять до неправильних рішень на різних рівнях. Це є, давайте це визнавати і з цим боротися, інакше біда», – поскиглив генерал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...