Депутат-комуніст, який привів повію у Держдуму, може опинитися на фронті

Депутат Держдуми Денис Парфьонов, якого підозрюють в участі у секс-відео прямо у робочому кабінеті у будівлі російського парламенту, має вирушити на «СВО». З такою вимогою виступили представники громадської організації «Ветерани Росії». Про це повідомляє пропагандистське «РИА Новости», передають Патріоти України.

В організації вважають, що якщо вина Дениса Парфьонова буде підтверджена, то заходи щодо нього мають бути вжиті негайно. І таким варіантом могла б бути служба у зоні бойових дій на благо Росії.

Повідомляється, що скандал стався ще 20 вересня, коли в Мережі з'явилося відео за участю чоловіка, схожого на комуніста Дениса Парфьонова, та секс-працівниці. На камеру потрапили їхні інтимні моменти. При цьому на столі були елементи партійної атрибутики. У КПРФ заявили, що ситуація потребує ретельного вивчення.

Натомість депутат Держдуми Денис Парфьонов після публікації скандального відео відмовився від будь-яких коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хоча вироку вони ще не отримали: У Росії планують забрати на війну 40% підсудних

вівторок, 1 жовтень 2024, 21:19

У Росії хочуть відправити на війну проти України, окрім ув'язнених, ще й тих, хто поки що не отримав вирок - імовірно, лави окупаційної армії поповнять близько 20 тисяч підсудних, які зараз перебувають у СІЗО, передають Патріоти України. "Законопроєкт,...

Вивісили свої триколори: Росіяни окупували Вугледар – DeepState

вівторок, 1 жовтень 2024, 20:40

УЗСУ втратили стратегічний пункт оборони, котрий тримав під артилерійським контролем і таким чином блокував залізницю на Токмак та Мелітополь, що стане альтернативою Керченського мосту для забезпечення південного угруповання окупантів. Сьогодні, 1 жовт...