Депутатів "Слуги народу" заохочують неофіційними надбавками до ЗП через погану відвідуваність, - джерела NV

Чотири джерела всередині ВР, серед яких два представники монокоаліції та два опозиціонери стверджують, що близько півроку тому депутатам СН повернули неофіційні виплати у розмірі $ 2 тис. Про це йдеться у статті «Конверт лояльності. Чи дійсно у фракції Слуга народу створили схему щомісячних виплат депутатам і що їм платять під час війни», передають Патріоти України.

«Слуги перестали їздити на засідання з регіонів. Їх стало вкрай важко збирати. Ось їм повернули трохи, буцімто, «на проїзд», — пояснив співрозмовник редакції в одній з опозиційніх фракцій.

Крім цього, топ-представник фракції СН у розмові з NV визнав, що «кошти у конвертах» все ж таки розбестили фракцію, тому керівництво зробило свої висновки та не збирається знову йти тим самим шляхом.

Нагадаємо, Давид Арахамія у інтерв'ю Forbes у вересні 2022 року видав цікавий пассаж про вартість депутатських послуг: «Депутатський цінник зараз сильно знизився, і спроби вплинути на тих чи інших депутатів намагалися робити, скажімо, дрібні „олігархи“. Така історія була відносно нещодавно, не називатиму прізвище бізнесмена, але для нього все закінчилося плачевно і бажання на когось впливати, комусь платити, гадаю, відбило надовго».

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...