"Держава повинна давати батькам дозвіл на народження дитини": Чиновниця на Сумщині вразила мережу "перлом"

А ті, хто можуть заборонити народжувати, - їх за якими тестами перевіряти?

"В нас проблеми, як бачите, не лише в поліції. Ось працівниця органу державної влади(ДФС), людина з вищою освітою, розмірковує над тим як боротися з сирітством", - пише юристка Ганна Маляр на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Пропонує, цитую "Отже, виникає необхідність законодавчо врегулювати дане питання шляхом проходження тестів/ перевірок / наявності знань з психології та педагогіки . І лише за умови позитивного результату таким батькам держава повинна надати дозвіл на народження дитини".

Жодних звинувачень на адресу цієї людини. Просто, щоб ви розуміли стан цивілізованості нашого суспільства. Він такий, як цей допис. Думаю, з нею погодяться багато людей, на жаль. І що цікаво, дуже багато людей, які вважають себе моральними і правильними, хочуть силою примусити інших бути такими ж моральними. Вони чомусь думають, що добро можна насадити примусово і це навіть виправдовує застосування насильства, бо воно ж "во благо".

Я буквально днями стикнулась з такими моралізаторами з Кагарлика. Дві жінки вважали, що потерпіла була не дуже високоморальною по кагарлицьким міркам особою, а отже її можна було бити і гвалтувати...
Я таку позицію регулярно чую. Так і хочеться сказати: " і ці люди ще засуджують Гітлера та кастову систему в Індії, а самі ділять людей за міфічними ознаками моралі і за цим критерієм позбавляють людину права на повагу до її гідності"

Те саме дикунство було під моїм постом про ромів. Купа освічених з виду інтелігентних людей почали писати, що якщо це цигани - то їх можна силоміць вивозити автобусами за місто і до дідька закон та рівність. Рівність в нас для високоморальних, а всім іншим - насильство.

Шановні, так ми правову державу не побудуємо.

Не можу тегнути авторку посту, але раптом прочитає. Це для неї:
- право народжувати - це природне право, так само, як і право на життя. Його не влада чи держава визначає, а воно людині дається по факту народження.

- ніхто і ніколи не може передбачити яка дитина народиться і виросте в конкретних батьків. Бо на це впливає шалена кількість факторів. У абсолютно асоціальних і не готових до виховання батьків може народитись прекрасна дитина, яка буде щасливою і буде робити щось дуже добре для світу, натомість в батьків, які вам здаються моральними, готовими до народження і виховання, може народитись і вирости дитина, яка потім стане серійним вбивцею.

- чому ви вирішили, що хтось може визначати, кому народжувати, а кому ні? Це справа двох людей, а не ваша. А ті, хто можуть заборонити народжувати, - їх за якими тестами перевіряти?

- якщо ви дуже хочете допомогти сиріткам, можете всиновити дитину - і це найбільше, що ви можете зробити.

- читайте книжки, розвивайтесь".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...