Державний переворот у Росії все ближче? Експерт пояснив, на кого можуть "повісити" відповідальність за поразку у війні

У Росії загострюється ситуація з пошуком винних за провал війни в Україні. Це можуть бути ФСБ або військово-політичне керівництво країни - Шойгу та Герасімов. Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів військовий аналітик, полковник Петро Черник, передають Патріоти України.

“Захоплююча боротьба між вежами Кремля триває, бо винуватого за катастрофу в Україні обов’язково потрібно призначати. Питання: хто це буде? ФСБ, яка переконала Путіна в тому, що за три дні можна ліквідувати українську державність, чи це будуть військовики Шойгу та Герасімов. Чи це буде сам Путін. Російська історія рясніє величезною кількістю переворотів, вбивств - починаю від доньки Петра I закінчуючи Катериною II, яка отруїла свого чоловіка”, - наголосив Петро Черник.

Також він додав, що такий державний переворот може сприяти завершенню війни. Але поки РФ не розпадеться - ми приречені жити під загрозою. Нагадаємо, що Росію атакували безпілотники. Вибухи чули в різних районах столиці країни-агресорки. Один з дронів долетів до резиденції Путіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...