Десантники 95-ї бригади за допомогою БПЛА урятували побратима з полону (відео)

Українські десантники 95-ї бригади під час роботи по окупантах помітили в траншеї зв'язаного українського військового з іншої бригади: вони врятували побратима за допомогою дрона, інформує Армія TV.

"На наших сусідів, на сусідні підрозділи був штурм противника і противник зайшов у траншею. Взагалі, це був дуже небезпечний для нас напрямок, оскільки з тієї траншеї відкривався вихід на наші позиції і було прийнято рішення запустити три екіпажі дронів, щоб допомогти сусідам відбити штурм противника. Коли наші дрони вже були над позиціями, ми побачили, що є військовополонений - боєць сусідньої бригади", - розповів військовий 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

Після успішного знищення противника, оператор дрона із позивним "Кевін" привернув увагу полоненого і дав зрозуміти, що хоче врятувати побратима. Військовий почав рухатися за дроном, аби вийти на українські позиції. Коли на шляху з'явився ще один окупант, його поранили, скинувши гранату з дрона, а військовослужбовця успішно вивели до бліндажа.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...