Деспотія як остання надія режиму злобного коміка. "Це агонія Зеленського: влада злетіла з котушок та діє в інтересах Росії", - Ар'єв про арешт майна Порошенка

Нинішня влада намагатиметься переслідувати не тільки Петра Порошенка, а й всіх активних лідерів опозиції, що на тлі можливого вторгнення РФ роз’єднуватиме суспільство й гратиме на руку країні-окупанту.

Так народний депутат Володимир Ар’єв прокоментував рішення Печерського райсуду Києва про арешт майна п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка.

“Зеленський фактично як людина з наполеонівськими комплексами вважає, що Путін і Лукашенко – це є ті особи, яких він може наслідувати. Він насправді, говорячи патріотичні гасла і заявляючи про те, що він є прихильником європейської інтеграції, в реальності діє навпаки…” – вважає Арє’в.

На його думку, чинна влада і президент країни пішли шляхом Віктора Януковича.

“Влада злетіла з котушок, і це очевидно. І, ухвалюючи просто за допомогою ручного Печерського суду, ручної Генеральної прокуратури і ручного ДБР, вони можуть ухвалити будь-які рішення. Але це та агонія, яка почалася ще не сьогодні, і закінчиться все це для нинішньої влади так само, як і закінчилося для Януковича. Можливо, гірше”, – заявив народний депутат.

За його словами, Зеленський діє в інтересах Кремля, оскільки такими рішеннями поляризує суспільство замість того, щоб його консолідувати для протидії ворогу.

“Значить, він діє в інтересах ворога. Тобто це абсолютно логічно. Не важливо, чи він діє через свою дріб’язковість, мстивість і недолугість, або він робить це спеціально – але він уже це робить”, – підсумував Ар’єв.

Раніше стало відомо, що Офіс генерального прокурора подав до Печерського районного суду Києва незаконне клопотання про арешт майна лідера “Європейської солідарності”, п’ятого президента України Петра Порошенка.

Як відомо, Офіс генпрокурора підтвердив інформацію про клопотання щодо арешту п’ятого президента, лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка з правом внесення застави в розмірі мільярд гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...