"Дядько вражений її роботою": Джерела розповіли про вплив на Путіна його племінниці, яка отримала вже другу посаду у Міноборони РФ

Російський диктатор Володимир Путін міг призначити свою племінницю Анну Цивільову заступницею міністра оборони країни-агресора РФ через те, що вона нібито вразила його своєю роботою у фонді Захисники Вітчизни. Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на джерела у Кремлі у середу, 21 серпня, передають Патріоти України.

За словами п’яти джерел агентства, Цивільова у суботу (17 серпня) була призначена державною секретаркою з питань оборони. У червні 2023 року диктатор призначив її заступницею міністра оборони РФ. Як розповіли журналістам два співрозмовники у Кремлі, племінниця Путіна є досить впливовою для того, що «зустрічатися з диктатором віч-на-віч», вона часто з ним бачиться на неофіційних заходах та вечірках. Ще троє співрозмовників журналістів заявили, що Путін стає «дедалі ізольованим, що робить цей доступ [Цивільової] ціннішим».

Також співрозмовники Bloomberg стверджують, що Цивільова стала нібито основним посередником між російським міноборони та парламентом з питань військового законодавства. За даними видання, російському диктатору сподобалося, як його племінниця працювала в Кузбасі, де з 2018 року губернатором був її чоловік. Очоливши фонд Захисники Вітчизни, вона нібито змогла перетворити його на «важливий для влади інструмент на тлі втрат у війні проти України».

17 червня російське Агентство писало, що Цивільова — дружина міністра енергетики РФ і колишнього губернатора Кемеровської області Сергія Цивільова. Агентство зазначало, що в офіційних повідомленнях Кремля ніколи не згадувалося про родинні зв’язки Цивільової з Путіним. В офіційній біографії, яку публікують кремлівські пропагандисти, сказано, що її дівоче прізвище Логінова, хоча насправді це прізвище за першим чоловіком, йдеться у повідомленні.

Російський Проект повідомляв, що справжнє прізвище жінки — Путіна, вона дочка двоюрідного брата російського диктатора Євгенія Путіна. У 90-х Путіна вийшла заміж за лікаря-психіатра Льва Логінова і змінила прізвище.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...