"Дякую за клапоть сірої зони на Білгородщині. Дякую з Харкова", - Олена Кудренко

"Шалені емоції від факту посунення кордону, саме зараз, вглиб російської федерації. Ким би ви не називались, РДК чи легіоном "Свобода Росії" - але я знаю, що цей прорив зробила Україна", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"З початку війни, з 2014 року, ми спостерігали шалене нахабство росіян - коли вони випалювали артилерією наших прикордонників, зокрема на Луганщині. Сьогодні танки зайшли до них самих. Після кожного злочину росіян ми питали себе: ми ж так не зробимо? А вони лише користувались цим. Вони терористи - а у нас правила. Вони нахабніють - а ми йдемо в Європу.
І мені весь час не вистачало цієї самої нахабності з боку українців. Бо не продуктивно, знаходячись посередині між Європою та терористами, бути європейцями в чистому вигляді. Якщо вже так сталося, що ми стоїмо на захисті Європи, то цілком правильно бути особливими. Дивишся на вас, ЗСУ - ви такі котики, але з нутром хижаків. Які, коли треба - розірвуть до бісової матері.
Дякую за клапоть сірої зони на Білгородщині. Дякую з Харкова".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...