"Дідові погано, викликайте санітарів": Новий імідж Кіркорова неприємно вразив росіян (фото)

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров продовжує виступати, проте його концерти мало кому подобаються. Путініст шокує своїми дивними витівками навіть росіян, які раніше вважали його "великим артистом", зазначають Патріоти України.

Так, на концерті, який проходив в Петербурзі, Кіркоров насилу міг відкривати рот. Глядачі були здивовані, коли побачили "каламутні і божевільні" очі путініста. Все це росіяни знімали на відео, які вже з'явилися в мережі.

"У Філіпа відбувся перший з 10 концертів на честь дня народження, і щось поп-король вже не фреш. Рот після операцій ніби насилу відкривається, а білясті очі додають божевілля. Кіркоров так хотів омолодитися, а тепер навпаки, немов дід", - пишуть російські Telegram-канали про Кіркорова.

Реакція мережі

Коментатори висміяли комбінезон зі штанинами-кльош, усипаний камінням, який приміряв артист. Користувачі також відзначили, що розпатлане волосся лише додало Кіркорову "божевілля", а його міміка мала лячний вигляд. Під фото і відео зі співаком вони пишуть:

  • "Дідові погано, викликайте санітарів"
  • "Він остаточно збожеволів, це вже навіть не смішно"
  • "Пора б йому на спокій, скільки можна народ смішити"
  • "І за це хтось платить гроші, ганьба!"
  • "Припиніть його годувати, якщо всі перестануть ходити на його концерти, він заспокоїться".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ця родина вже давно привертає увагу: Головний суддя Одеси "забув" вказати у декларації нерухомість у Маямі (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:02

Журналісти продовжують помічати як чиновники “забувають” вказати свої реальні статки й наявне майно у деклараціях. Цього разу медійники звернули увагу на головного суддю Одеси. Як з’ясувалося, родина прикупила житло у Маямі і не тільки, зазначають Патр...

"Одному начисто відірвало голову": Кореспондент Times побачив, як дроноводи нищать по 40 росіян на день

неділя, 19 травень 2024, 16:45

На відбиття російського вторгнення в північну частину Харківщини ЗСУ терміново перекинули додаткові резерви. Серед інших на захист другого найбільшого міста України було кинуто спецпідрозділ Нацгвардії "Гострі картузи", який спеціалізується на безпілот...