"Діду, ти знову свої ліки не випив?": Трамп на весь світ подякував українцю з непристойним ніком

Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп особисто подякував у Мережі українському користувачеві Х із непристойним нікнеймом, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці політик опублікував допис, де звернувся до юзера, який назвався zal*pa. Трамп висловив подяку за вподобання його публікації. "Zal*pa, дякую за лайк мого допису. Я надішлю важливі новини з Північної Кароліни. Переконайтеся, що ви готові проголосувати за Дональда Трампа 5 листопада", — написав він.

Цей допис зібрав 195 тисяч переглядів та сотні коментарів. Серед них є і повідомлення юзера, до якого звертався політик. Він відповів: "Будь ласка".

Таємничий користувач не опублікував особистих світлин. Відомо, що на платформі він зареєструвався у травні 2022 року.

Тим часом користувачі з України не стримуються від коментарів: "Я думав, що це фейк, але ні", "Діду, ти знову свої ліки не випив?", "Дуже потужно", "Це епічно", "Яке воно кінчене. Як припинити з цього волати?", "Це найкраще, що я бачив", "Лише зал*па може лайкати дописи Трампа".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські БПЛА пробилися до "дуже захищеного" аеродрому Борисоглєбськ і для РФ це стало несподіванкою, - військовий експерт

четвер, 3 жовтень 2024, 15:30

3 жовтня українські дрони атакували військовий аеродром Борисоглєбськ у Воронезькій області Росії, ударивши по складах із КАБами та літаках, повідомляють Патріоти України. Голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан вважає, що ураження...

"Як я відрахувалася після 1 дня навчання": Колишня студентка вразила соцмережі своєю історією

четвер, 3 жовтень 2024, 15:16

Дівчина розповіла історію, як прийняла рішення відрахуватися з університету після 1 дня навчання, яка стала хітом у соцмережах. Відповідний тікток виклала користувачка mariia_app, повідомляють Патріоти України. У своєму відео вона поскаржилася на заста...