"Дідусь Байден захистить наш Крим": Піонтковський розповів про новий лозунг пропаганди Кремля

Сьогодні, 14 листопада, в Анкарі відбулися переговори директора ЦРУ США Вільяма Бернса та керівника служби зовнішньої розвідки Росії Сєргєя Наришкіна. Їх проведення стало несподіванкою, адже заздалегідь цю розмову не анонсували. Цю ситуацію прокоментував російський публіцист із США Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Він зауважив, що вже з'явився "злив" з Білого дому, що чиновники обговорювали питання наслідків використання тактичної ядерної зброї для Росії. Однак більше Піонтковський закцентував на тому, як цю зустріч описала російська прокремлівська преса. Публіцист процитував текст одного з видань, у якому йшлося про те, що "Бернс та Наришкін обговорюють, яке покарання має отримати військово-політичне керівництво України у випадку відмови від виконання "угоди Саллівана – Патрушева".

І хоч такі формулювання суперечать наративам кремлівської пропаганди про те, що Україна роками живе під "зовнішнім управлінням Заходу", цього разу вони на це "управління" навіть сподіваються.

Піонтковський підкреслив, що новий лозунг російської пропаганди звучить: "Дідусь Байден захистить наш Крим". Росіяни вважають, що за відмову від переговорів з Росією США припинять підтримку Україну – не дадуть їй ані цента, ані артилерійського снаряда. Однак вони лише видають бажане за дійсне, хоч певні люди з адміністрації Байдена, можливо й справді хотіли б дещо зменшити допомогу.

"Це ж ті позиції, за які Москва, її агенти або корисливі буржуазні ідіоти на Заході борються. Це вже показник величезної поразки та зміни співвідношення сил", – вважає публіцист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....