"Дідусь обі*рався": Популярний z-пропагандист звинуватив Путіна в зраді (відео)

Так звана «z-спільнота» починає дедалі голосніше нарікати через ігнорування російським диктатором Володимиром Путіним захоплення ЗСУ частини Курської області, зазначають Патріоти України.

Поки ручні кремлівські глашатаї, які сидять у своїх затишних студіях, переконують населення країни у тому, що у втраті прикордонних територій немає нічого страшного, пропагандисти, що перебувають безпосередньо на фронті, обурюються.

Ба більше, відомий у РФ «лідер думок» Єгор Гузенко, який веде Telegram-канал Тринадцатый, обрушився з критикою не тільки на російське військове командування та силовиків, а й на самого Путіна.

За словами цього воєнного злочинця, влада РФ не хоче слухати «справжніх патріотів» на кшталт терориста Ігоря Гіркіна, думаючи тільки про особистий добробут, а у Кремлі з часів Єльцина, який "продався США", сидять одні «зрадники».

«Зрадники сидять у Кремлі. Все, крапка. Падають літаки, відбуваються вибухи, прибирають незручних, саджають по в’язницях, бл*. Роблять усе, що хочуть… Зрадники захопили країну… Якби 10 років тому один би дідусь не обі*рався, бл*, і пішов би, бл*, як то кажуть, бл*, по-чесному, а не по-тихому ми там лазили, нах*й, а по-чесному, бл*, пішли би у 14-му році, 10 років тому, то всієї цієї ху*ні б не було», — заявив Гузенко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 10 вересня. Що цього дня спрадавна робили українці аби привернути у свій дім щастя

вівторок, 10 вересень 2024, 7:05

10 вересня за новим церковним календарем (23 вересня за старим) - день пам'яті святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських, і преподобного Павла Послушливого, Києво-Печерського. . За старим календарним стилем - день пам'яті святої Анни Пророчиці, І...

Передача иранской баллистики России для ударов по Украине – почему именно Fath-360? - Злий Одесит

понеділок, 9 вересень 2024, 23:55

В последние дни западные СМИ со ссылкой на неких представителей властей и разведку заявляют о том, что Россия будто бы получила от Ирана партию баллистических ракет Fath-360 для применения по территории Украины. О поставках из Ирана я слышу вот уже вто...