Дійсно не мають аналогів у світі: Окупантам на фронт відправили зенітні ракетно-гарматні комплекси, котрі навіть заводити небезпечно (відео)

Ворожі солдати проклинають Шойгу і всіх його мародерів

Російські окупанти поскаржилися на отримання цілої батареї неробочих зенітно-ракетних гарматних комплексів "Тунгуска", звинувативши у всьому міністра оборони РФ Сергія Шойгу.

Напередодні у рашистських z-каналах з'явилося відео загарбників з нібито відремонтованими "Тунгусками". "Ось вся наша батарея, ось 6 "Тунгусок", з яких за фактом, наразі, не функціонує жодна", - скаржиться окупант.

Пізніше автори поста уточнили, що з шести машин після капітального ремонту боєздатних було всього 3 одиниці. А після прогону маршем у 30 км несправності з'явилися у всіх трьох машинах.

Після повторного огляду працівників заводу в результаті запрацювала тільки одна "Тунгуска". Шосту, стверджують окупанти, "навіть заводити небезпечно".

"З 6 ТЗМ на базі КАМАЗ не працює жодна. Підсумок: батарея небоєздатна, а її в такому стані відправляють на бойові", - скаржаться військові злочинці.

Рашисти відзначили, що це було частиною поставок міністерства оборони Шойгу: "Хто знає, коли там "фанерний" (прізвисько Сергія Шойгу у колах російських окупантів - ред.) остаточно відправиться до себе в село матрьошки клеїти?".

ЗРГК "Тунгуска" - характеристики

У загальній компоновці "Тунгуска" багато в чому нагадує німецькі "Гепарди": РЛС розташована зверху на задній частині тримісної вежі і в похідному положенні опускається, кругла антена РЛС наведення змонтована на вежі спереду. З боків вежі встановлено два двоствольних автомати 2А38 і дві спарені пускові установки ЗУР 9М311, що працюють незалежно один від одного.

"Тунгуска" призначена для ППО механізованих і танкових частин на марші і на всіх стадіях бою.

До недоліків її можна віднести малу дальність виявлення цілі бортової РЛС і неможливість застосування зенітних керованих ракет в умовах поганої видимості (задування, туман і т.д.).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...