Діти ростуть: Максим Галкін опублікував чарівну світлину 10-річної доньки

Російський шоумен Максим Галкін, який визнаний Росією зрадником через чітку проукраїнську позицію та категоричність щодо російських окупантів, опублікував свіже фото своєї доньки Лізи. Світлину знаменитість розмістив на своїй сторінці в Instagram.

На фото симпатична усміхнена дівчинка сидить на просторому дивані. Знаменита дитина одягнена просто: у класичні джинси та блузу білого кольору.

Шоумен Галкін відмітив фото дівчинки сердечком та чомусь вирішив закрити коментарі. Чому так – невідомо.

Додамо, що примадонна Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін мають ще малого сина Гаррі. Вони з дівчинкою є двійнятами, яких 2013 року народила сурогатна мати. Від початку агресивних дій Росії в Україні вся родина переїхала до Ізраїлю на постійне місце проживання.

Нагадаємо, після початку війни в Палестині поширилася інформація про те, що Максим Галкін і Алла Пугачова виїхали з Ізраїлю на Кіпр. Раніше шоумен запевняв, що залишається разом зі своїми співвітчизниками навіть у найнебезпечніші часи. Він додав, що допомагатиме ізраїльтянам будучи в тилу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...