Діти від Кабаєвої потрібні були Путіну для... омолодження, - ексдепутатка Держдуми РФ

Колишня гімнастка, ексдепутатка Держдуми Аліна Кабаєва цікава президенту країни-окупанта РФ Володимирові Путіну насамперед як постачальниця біоматеріалів для експериментальної терапії. Про це в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман заявила російська оперна співачка, колишня депутатка Держдуми РФ від "Единой России" Марія Максакова, передають Патріоти України.

Бацман зазначила, що Кабаєвій (у минулому олімпійській чемпіонці та дворазовій абсолютній чемпіонці світу з художньої гімнастики) нещодавно надали право й можливість оцінювати "всю російську гімнастику", вона розробила методологію і правила, і в цій сфері тепер "усе в її руках". "За її новою методологією, складний елемент, який вона робила, "крапелька Кабаєвої", тепер оцінюють дуже високо", – додала журналістка.

Максакова висловила думку, що підвищення Кабаєвої в російській гімнастичній ієрархії – це своєрідний "подарунок" за її страждання як матері дітей Путіна. На слова Бацман про те, що Кабаєва почала з'являтися на публіці, артистка відреагувала реплікою: "Випустили!"

"Крапельки чорних сліз у неї, напевно, течуть з очей, коли вона бачить дорослішання поза соціумом своїх виплодків [дітей], вироблених винятково для експериментальних препаратів і для того, щоб у Путіна був достатній обсяг пуповинної крові. Все це їй диктатор компенсує подарунками", – пояснила вона.

Максакова нагадала, що Кабаєву свого часу призначили головою ради директорів російського холдингу "Национальная Медиа Группа" за повної відсутності досвіду у сфері медіабізнесу, що, імовірно, було черговим "подарунком".

За словами артистки, Кабаєву "з дитинства вчили мовчати". Крім того, вона сумнівається, що у спортсменки "був час добре прочитати буквар", тому що в дитинстві через спортивну кар'єру її позбавили "цього боку життя".

"Гауляйтерка, "гестаповка" [багаторічна президентка Всеросійської федерації художньої гімнастики, тренерка Кабаєвої Ірина] Вінер з дитинства репетує на своїх вихованок матюками. Кабаєва пригнічена була від початку", – сказала співачка.

В інтерв'ю Бацман, яке опублікували в листопаді 2023 року в YouTube, Максакова заявляла, що Кабаєва регулярно виробляє для Путіна пуповинну кров, яку використовують у його експериментальній терапії.

"Її акушерка, яка ще була досить молодою, рік тому померла, імовірно, забравши із собою в могилу інформацію про всі маніпуляції щодо екстракорпорального запліднення... Путін, як я думаю, ніжно ставиться тільки до [свого близького друга, російського віолончеліста Сергія] Ролдугіна, тому він не у змозі ділити своє дозвілля із жінкою, йому це огидно. Думаю, його нудить від одного лише запаху", – казала тоді співачка.

У лютому 2024 року вона повернулася до цієї теми.

"Неймовірно, що померла за незрозумілих обставин акушерка, яка, як правило, супроводжувала отримання нових стовбурових клітин, нової пуповинної крові. У цьому сенсі не знаю, чи шукатимуть вони нову, може, вік у неї [Кабаєвої] вже не той чи у зв'язку з тим, що вона вже не може [давати пуповинну кров], й акушерка, може, не потрібна. Свою функцію відпрацювала або зрештою, може, утратила. Дали їй можливість хобі зайнятися на старості років", – зазначила Максакова, коментуючи нову роль Кабаєвої в російській гімнастиці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...