"Дівчата, із ким поділитись?": Катерина Кухар пожартувала про своїх залицяльників на тлі чуток про розлучення

Українська балерина і суддя шоу Танці з зірками рідко говорить про особисте життя у публічному просторі, однак тему свого ж розлучення, яке активно обговорюють прихильники, вирішила підігріти смішним відео. У своєму Instagram-блозі відома українська балерина Катерина Кухар опублікувала жартівливе відео, в якому показала, як багато повідомлень почала отримувати після того, як у ЗМІ заговорили про її розлучення з Олександром Стояновим, передають Патріоти України.

«Коли повідомлень від чоловіків більше, ніж повідомлень у чаті ОСББ. Дівчата, із ким поділитись залицяльниками?)» — написала Катерина Кухар під відео.

Бурхлива реакція соцмереж не змусила довго чекати. «Катерино, якби я була чоловіком, я теж писала б. Ну! Розумію їх прекрасно», «Ще чоловіків з Туреччини, Єгипту забули. Вони, до речі, майстри робити компліменти і чудово підходять для відточування мистецтва флірту», «Яка сексуальна! Не дивно, що така черга красунчиків», — пишуть прихильники в коментарях під відео Кухар.

Зазначимо, Катерина Кухар перебуває в шлюбі з Олександром Стояновим з 2018 року. До того пара ще 10 років була у неофіційних стосунках. Подружжя виховує спільну доньку, а також сина Катерини Кухар від першого шлюбу.

Восени 2023 з’явилися чутки про розлучення Олександра та Катерини — тоді зіркове подружжя відписалося одне від одного в соціальних мережах, однак згодом знов підписалися.

«Я не буду за Олександра коментувати його діяльність. Ніколи не радила йому нічого по роботі, він самодостатня доросла людина й завжди робить так, як вважає за потрібне. Й тим паче зараз ми йдемо різними шляхами. Водночас треба відзначити, Стоянов єдиний продюсер, хто зараз усьому світу показує балет Лісова пісня на трьох континентах», — коментувала Катерина Кухар навесні 2024.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...