Дівчатка часу не втрачають: Ексчоловік Ані Лорак показав, як їхня донька проводить час разом із донькою його нової дружини (фото)

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу після весілля з візажисткою Лілією поїхав до Туреччини. Наразі Мурат з новою дружиною гостює у його рідних в Стамбулі. Разом з Лілією та Муратом поїхала до Туреччини й донька жінки від попередніх стосунків Олександра. Згодом до родини прилетіла й донька Мурата від Лорак, 12-річна Софія, повідомляють Патріоти України.

У сторіз своєї сторінки в Instagram Мурат показав, як дівчата разом проводять час. Судячи з усього доньці Ліліі та доньці Мурата вдалося знайти спільну мову. Вони майже одного віку і мають майже одні й ті самі інтереси. Дівчатка добре ладнають і є справжніми подругами.

Так, Налчаджиоглу показав, як дівчата танцювали, а також влаштували справжній батл на Sony PlayStation у гру Mortal Kombat.

Донька Лілії та донька Мурата пограли у Mortal Kombat / © instagram.com/muratnalca


Донька дружини Мурата з його донькою Софією / © instagram.com/muratnalca

Донька Ані Лорак та Мурата / © instagram.com/muratnalca

Донька дружини Мурата Лілії / © instagram.com/muratnalca
Зазначимо, що після розлучення у січні 2019 року донька Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу залишилася жити разом з мамою у Москві. До речі, нещодавно співачка-зрадниця показувала, як святкувала 12-річчя доньки Софії у російській столиці. Як відомо, навіть повномасштабна війна не змусила Лорак покинути країну-терористку росію, де вона продовжує жити і розважати росіян.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...