Дівчина має власного охоронця: Хто така Юлія Вавілова і чи справді вона коханка Павла Дурова (фото)

Разом із засновником Telegram Павлом Дуровим у Франції могла бути заарештована 24-річна Юлія Вавілова. Про це пишуть російські пабліки, передають Патріоти України.

Судячи з публікацій у соцмережах, дівчина проживає в Дубаї і часто опиняється у тих місцях, де знаходиться Павло Дуров. У ніч проти 25 серпня Юля перестала з'являтися в мережі. Один із родичів Юлії розповів «Базі», що востаннє дівчина зідзвонювалася зі своєю матір'ю два дні тому. Сьогодні жінка намагалася додзвонитися до Юлії, але та не відповіла. Батько дівчини підтвердив, що у планах дівчини була поїздка до Франції.

Засновник забороненої в РФ "Чоловічої держави" Владислав Поздняков заявив, що Вавілова "є подругою Дурова зі слів нашого з ним спільного знайомого". Сама дівчина називає себе стрімером, геймером та криптоінвестором. Судячи з публікацій у її соцмережах, дівчина веде досить активне життя, часто пересувається приватним авіатранспортом у супроводі охоронця.


Офіційних даних про затримання Вавілової наразі немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 серпня. Три заборони на двох Пименів. Що треба зробити з горобиною на щастя

вівторок, 27 серпень 2024, 7:05

27 серпня за новим церковним календарем (9 вересня за старим) - день пам'яті преподобного Пимена Великого, а також Кукші, ієромонаха, і Пимена Постника, Печерських. За старим календарним стилем - день пам'яті малого пророка Михея і перенесення мощей пр...

"Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны", - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...