"Дівчинка, на яку летять ракети НАТО": Італієць в окупованому Маріуполі використав чуже фото, авторка обурена

Італієць, який створив для ворога мурал з дівчинкою, на яку "летять ракети НАТО", використав чуже фото. Авторка не погоджувалася на його використання. Про це Гелен Уіттл повідомила у своєму інстаграмі, передають Патріоти України.

"Мені повідомили, що моє фото, зроблене у 2018 році, було використано для створення муралу в Маріуполі, Україна. Художник зі мною не зв'язувався, я не давала дозволу на використання цього зображення", – зазначила фотографиня.

Вона додала, що її думки й погляди жодним чином не збігаються з думками й поглядами цього художника.

Більше про мурал

Раніше на одній з багатоповерхівок Маріуполя створили мурал, присвячений дівчинці Мілані, яка втратила маму внаслідок обстрілу російськими "градами" у 2015 році. Окупувавши місто у 2022 році, циніки знищили його з метою приховання власних злочинів.

Щобільше, загарбники створили нову "картину" на іншій багатоповерхівці, яку самі ж розбомбили. На ній зображена дівчинка, на яку "падають ракети НАТО".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...