Дівчата наперебій волали, що військовій машині тут не місце, бо "тут люди живуть". Військовий виправдовувався, як розгублена дитина, - журналістка

"Сьогодні вщент розсварилася із двома жінками. Навіть до крику дійшло, а це мені непритаманно зовсім. Як казав мій колишній: "Ти така спокійна, аж бісить". Так, довести мене до підвищення тону вдавалося хіба що доньці, й те тільки в підлітковому віці. Це я підкреслюю ступінь свого обурення", - пише харківська журналістка Ганна Гин на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тепер до суті. Ні, ще зауважу: тема вкрай непроста, але, впевнена, про це треба говорити. Бажано спокійно. У той двір я приїхала у справах, вийшла з автівки та відразу потрапила у "скандал". Дві молоді жінки голосно відчитували військового. "Та лишай, де хочеш!" – кричала одна. "Ти що, не бачиш? Тут дитячий майданчик!" – кричала інша.

Хлопцю на вигляд років 25. Він стояв біля побитого позашляховика кольору хакі й поводився, як розгублена дитина, не дивлячись на бороду і форму. Поруч із парковкою, справді, були гойдалки, у піску гралися діти. "Я тут живу, це мій дім", – виправдовувався військовий.

Але дівчата не вгамовувалися. Вони наперебій волали, що "в цю кляту машину обов'язково прилетить" і що їй не місце у дворі, бо "тут люди живуть". Мабуть, оце "тут люди живуть" мене найбільше й зачепило. Хлопець сів і поїхав, а я влізла на свою голову в ту "бесіду".

Намагалася пояснити жінкам, що захисник має право лишати свою машину там, де йому зручно. Спокійно сказала, що в них завжди є вибір: лишатися чи їхати з міста, якщо страшно.

Божечко, що я вислухала! За дві хвилини пройшла шлях від "старої дурепи, якій плювати на дітей" до "ідіотки" і "вбивці".

Сама майже на крик перейшла на фразі: "Якщо він не буде тут стояти, то є всі шанси побачити на цьому місці російський танк". Але мене все одно не почули.

Мамашки розійшлися так, що, здавалося, у них із рота прискає отрута. Ні до чого ми не дійшли, я роздратована пішла у справах.

Зараз подзвонила поскаржитися подрузі. А вона каже, що я не відчуваю настроїв у суспільстві. Що якийсь кліп про прикольного ухилянта набрав популярності крутіше, ніж "курська операція". Коротше, поговоріть зі мною про це, будь ласка. Бо я дійсно, може, чогось не розумію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, - британський політолог

неділя, 18 серпень 2024, 20:02

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, не кажучи вже про те, що настав час укладати мир. При цьому після захоплення ЗСУ частини Курської області дехто відчуває злість на українців як ніколи. Про це у своїй статті для The S...

ЗСУ оволоділи важливим опорним пунктом курського Посем'я, на півдорозі між вже звільненим Кореневому та ще підконтрольним путіністам Глушковим

неділя, 18 серпень 2024, 19:30

Апанасівка Курської області - під контролем ЗСУ. Бійці 501 ОБМП зняли в селі російський прапор і повісили український.