Для чого потрібно Seo просування сайту

Seo просування сайту — це комплекс заходів, спрямованих на підвищення позицій вебресурсу в пошуковій видачі. Для досягнення максимального ефекту пошукову оптимізацію необхідно впроваджувати ще на етапі розробки сайту. Процес довготривалий, складний та різносторонній, що вимагає залучення вузькоспеціалізованих фахівців різних суміжних напрямів seo: технічних оптимізаторів, копірайтерів, менеджерів з пошуку донорів для зворотних посилань.

Саме тому виконувати весь комплекс пошукової оптимізації самотужки майже неможливо. Розвʼязати проблему можна, замовивши seo web-promo.ua в агентстві результативного інтернет-маркетингу https://webpromo.kz/seo/ Webpromo. Компанія працює на ринку digital послуг вже понад 13 років. Експерти агентства мають професійну сертифікацію, і навіть викладають в академії інтернет-маркетингу WebpromoExperts. Команда Webpromo візьме на себе всі роботи щодо seo оптимізації вашого сайту і гарантує покращення його ранжування.

Зупинимося детальніше на перевагах від пошукової оптимізації.

Трафік

Користувачі рідко гортають сторінки пошукової видачі, знаходячи необхідне у топ 10. Та якщо таке трапляється — чим нижче позиція сайту, тим менше шансів, що на неї звернуть увагу. Тож навіть несуттєве покращення ранжування здатне принести трафік. А якщо вебресурс вирвався у топ — це джекпот. Обсяг органічного трафіку з верхніх позицій видачі здатен перевершити результати від інших способів просування (таких, як контекстна реклама та SMM).

Конверсії

Збільшення обсягів органічного трафіку гарантує і підвищення конверсій. Користувачі частіше купують ваші товари та послуги, або виконують цільову дію. Це пояснюється тим, що трафік з Google — цільовий, юзери самі знаходять вас. Ви нікому нічого не нав’язуєте. Користувач вбиває у пошуку ключову фразу, знаходить ваш вебресурс як відповідь на свою потребу — і вже потенційно готовий придбати запропонований вами продукт. Адже цей продукт релевантний запиту.

Впізнаваність бренду

Займаючи перші позиції видачі, ви рекламуєте свій бренд, навіть якщо користувачі не переходять за посиланням у сніпеті. Юзери все одно будуть бачити назву компанії. Раз за разом зустрічаючись у пошуковій видачі, ця назва відкладеться у підсвідомості і буде сприяти позитивному сприйняттю бренду.

Репутація бренду

Ця перевага схожа на попередню, оскільки має такий самий принцип функціонування. Тут важливо те, що користувачі на підсвідомому рівні більше довіряють компаніям з топу Google. Ті ж, хто хоч щось тямить у принципах ранжування, розуміють обсяг титанічної праці, яка призводить до виводу ресурсу в топ. Це значить, що у шахрайських сайтів-одноденників немає жодних шансів піднятися у видачі.

Наостанок слід зазначити, що seo просування сайтів — процес без кінцевої точки. Після досягнення планового рівня ранжування виникає необхідність втримати позицію. Та і перші результати настають не скоро. Тож, налаштовуючи пошукову оптимізацію, варто пам’ятати, що це стратегічний, довготривалий процес, і відноситись до нього треба відповідно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...