"Для Гааги нова заява Соловйова буде корисною. Судитимуть також і як агресора, що напряму погрожував ЄС", - Голобуцький

"Хочуть поляки бути наступними - нахрін знищимо всі ці міста!": Польща вже достатньо мілітаризувалась, щоб не зважати особливо на цю маячню", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але загалом подібне добре мобілізує союзників. І спрощує комунікацію з європейськими виборцями: от, ми реагуємо завчасно на цілком реальні погрози вам особисто від божевільного ядерного режиму.

--
«...Мы в очередной раз пока европейцам морду не разобьём – европейцы ничего не поймут. Но в этот раз мы из Европы не уйдём. В этот раз мы не будем с Европой разговаривать. Мы не будем с Европой мириться. Хотят поляки быть следующими – это не украинцы, мы не будем к ним относиться как к братьям. Мы нахрен уничтожим все эти города – вот просто на счёт «раз!». Не используя для этого сухопутные войска. Это мы Украину жалеем. А здесь мы будем воевать как американцы в Ираке. Мы их просто – ядерными ударами не уверен, а ракетными ударами, авиационными, уверен, - просто нахрен уничтожим. И даже думать не будем лишний раз!», - Соловйов, 28 березня 2023.
--
Дивно, що вони досі користають тезу "ми ставимось до українців як до братів - шкодуємо, тому і не знищили досі". Хоча внутрішня аудиторія, можливо, ще вірить в таке. Мовляв, "ми сильні, але дуже добрі, тому просто віддали на утилізацію кількасот тисяч ваших родичів замість "в ядерний попіл" рознести Україну".
Хоча для Гааги таке буде корисним. Судитимуть також і як агресора, що напряму погрожував ЄС, а не тільки напав на Україну і вчинив всі можливі злочини. Це як мінімум збільшить репарації".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...