Для яких знаків Зодіаку парад планет несе багато загроз: Гороскоп на 4 липня

Парад планет 4 липня принесе окремим знакам Зодіаку чимало складнощів, тому астрологи закликають їх бути пильними і обережними, передають Патріоти України.

Так, несприятливо парад планет може пройти для Овнів, Тельців, Скорпіонів і Дів, стверджують фахівці.

Овен

4 липня Овни будуть оточені негативною енергетикою, яка може вплинути на їх життя. Представникам цього знаку доведеться боротися з безліччю труднощів і неприємних ситуацій. Велика частина проблем виникне раптово і Овнам важливо не розгубитися. Астрологи закликають їх вирішувати поетапно, не намагатися встигнути все, щоб не допустити "фатальну помилку" і не зіткнутися в майбутньому з "серйозними наслідками". Фахівці також рекомендують утриматися від нових проектів в цей період.

Tелець

У Тельців ситуація 4 липня буде трохи позитивніше - зірки залишили їм шанс на "величезну удачу", якщо вони в цей день будуть приймати зважені рішення та вести себе відповідально. Представникам цього знаку рекомендують закінчити раніше розпочаті проекти і реалізувати давні задуми. Астрологи закликають Тельців 4 липня зосередитися на роботі і не відволікатися, в іншому випадку можна накликати на себе довгострокові проблеми.

Діва

4 липня на Дів можуть покласти велику відповідальність на роботі. Їм доведеться взятися за складний проект або покерувати командою співробітників. Тут є ризик скотитися до деспотизму і завалити проект. При цьому Діва має у своєму розпорядженні достатньо знань і досвіду, щоб ситуацію стабілізувати.

Скорпіон

Нинішній парад планет дасть Скорпіонам багато можливостей, щоб просунутися в кар'єрі та особистому житті, однак зайві емоції можуть збити представників цього знаку зі шляху. Згідно з прогнозом, вони будуть нервувати через дрібниці і вступати в сварки, чіпляючись за обставини. Астрологи закликають Скорпіонів взяти себе в руки, щоб не упустити шанси і не нажити ворогів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...