"Для мене це було ніх*ра собі": Телеведучий Остапчук пригадав, як Кіркоров подарував йому коштовний подарунок

Телеведучий Володимир Остапчук пригадав, як одного разу отримав коштовний подарунок від російського співака-путініста Філіпа Кіркорова, передають Патріоти України.

Це трапилося ще до початку повномасштабного вторгнення, а саме після участі Остапчука у шоу "Танці з зірками" 2019 року. Тоді путініст дуже вболівав за пару шоумена та танцюристки Ілони Гвоздьової та навіть сам писав йому повідомлення.

Як розповів Остапчук у програмі "Хто ти?", Кіркоров надсилав повідомлення, щоб пара довше залишалася у шоу та писав, що разом із рідними дивиться усі їхні виступи. А потім навіть писав мамі Остапчука.

"Перше, що я зробив, коли мені написав Кіркоров, я подзвонив мамі. Це її улюблений співак, а для мене це було ніх*ра собі. Потім він надсилав голосові моїй мамі про те, як вона добре виховала свого сина. І у мене день народження у вересні і він мені пише: "Я тут у Туреччині виступаю в готелі з Поляковою і я передам тобі подарунок", - розповів Остапчук.

Далі, як розповів ведучий, йому передали пакунок, в якому і був новий мобільний телефон, останньої моделі. "Я відкриваю, а там остання модель, IPhone 12, з максимальною пам'яттю, в якомусь нереальному кольорі. І я відчув себе просто ескортницею з Липок. Мені було соромно. Я цей телефон навіть не відкривав, положив просто на поличку", - розповів Остапчук.

Зазначимо, що після цього Остапчук та Кіркоров познайомилися особисто на відпочинку влітку 2021 року. Однак усі зв'язки з одіозним артистом шоумен обірвав 24 лютого 2022 року. Тоді Остапчук написав йому у приватні повідомлення та попросив не мовчати про війну, але співак його заблокував.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...