"Для Міші ми пошили костюм, але не використали": Дорофєєва пояснила зухвалий весільний "лук" Кацуріна (фото)

Співачка Надя Дорофєєва розповіла, чому її новоспечений чоловік Міша Кацурін обрав для весілля такий зухвалий "лук". Ресторатор та блогер відмовився від класичного смокінга, зазначають Патріоти України.

Як виявилося, для Кацуріна спеціально шили костюм. Втім, він не став його вдягати. За словами Дорофєєвої, вона та її обранець зрозуміли, що класичний наряд йому не підійде.

"Для Міші ми пошили костюм, який так і не використали. Тому що це було зовсім не його. А хотілося, щоб Міша виглядав як Міша. За два дні до церемонії підібрали цей образ", - розповіла співачка в інтерв'ю виданню Vogue.

Окрім цього, Кацурін обрав не просту кепку. Цей аксесуар йому дарувала Дорофєєва. Тому, ймовірно, у такому рішенні блогера був певний символізм. За словами співачки, весільна церемонія була дуже камерною. На неї запросили тільки друзів та близьких. Дорофєєва хотіла, аби ця подія була щирою та чуттєвою.

"Церемонія для мене - найголовніший елемент весілля, це про кохання, емоції, почуття. І вона вийшла емоційно-потужною. Церемоніймейстером була моя подруга Лера Бородіна, яка сильно хвилювалася, але саме завдяки цій щирості, це й було так чуттєво і потужно. Це було єднання", - розповіла співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...