Для підвищення боєздатності в хід пішли репресії: Російських військових суворо карають за успішні атаки українських дронів по НПЗ

Військовослужбовців армії РФ із підрозділів ППО карають за те, що вони не можуть вберегти нафтопереробні заводи від українських дронів. Російських силовиків понижують у військовому званні, накладають стягнення або відправляють на війну в Україну. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

"Це створює додаткову напругу і стрес серед військовослужбовців", - зазначають в "АТЕШ".

Агент руху зазначає, що російські сили ППО зазнають серйозних труднощів у боротьбі з дронами через недостатню ефективність радіолокаційних станцій у розпізнаванні подібних об'єктів - вони просто їх не бачать.

"У регіонах, де розташовані потенційні об'єкти для атак, цивільне населення стурбоване безпорадністю систем ППО. Розуміючи, що відсутня ефективна протидія загрозам, місцеві жителі почуваються вразливими та безпорадними, що створює напружену обстановку і вимагає термінових заходів з боку влади для забезпечення безпеки та захисту цивільного населення", - йдеться у повідомленні руху.

З огляду на ситуацію, зазначають в "АТЕШ", деякі командири продовжують створення мобільних груп швидкого реагування, натомість атаки українських безпілотних апаратів по нафтопереробних заводах, демонструють недостатню підготовку та відсутність розуміння в ефективному застосуванні таких груп.

Збройні сили РФ не мають досвіду, який можна порівняти з Силами оборони України, які щодня успішно демонструють свою ефективність у протидії дронам іранського виробництва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...