"Для Путіна кожна революція - падіння чергової плитки доміно. І цей "ефект доміно" в кінці може завалити і його самого", - журналіст

Путін привітав Лукашенка з перемогою. Чому? Бо Путін боїться подібних до Білорусі протестів. Він боявся їх у Грузії, боявся в Україні, тепер ось і в Білорусі. Бо всі ці протести - це в першу чергу про свободу.

Про це у своєму блозі пише журналіст Олексій Братущак, передають Патріоти України.

"Так, Путін потім використовує усі ці свободи і демократичні процедури в інших країнах, щоб привести до влади проросійських політиків. І розхитати ситуацію в цих країнах. Щоб показати: ось дивіться, чого вони досягли після своїх революцій. Але це потім.

Самих революцій він боїться, бо кожна з них загрожує йому особисто. Бо росіяни не живуть у вакуумі. Вони бачать, що сусіди виходять на протести і домагаються виконання своїх вимог. Колись - перевиборів, а колись і втечі авторитарних лідерів. І все це про свободу, зокрема, про свободу змінювати владу.
І ось тепер Білорусь. Де "бацька" вже 26 років керує країною. Де він вічний. Де він душить усі паростки свободи.

І тепер уявіть, що білоруси його повалять. Повалять завдяки масовим протестам. Це ж який сигнал усім невдоволеним росіянам! Якщо вже "бацьку" повалили, то й Путіна можна.

Для Путіна кожна революція - це як падіння чергової плитки доміно. І цей "ефект доміно" в кінці може завалити і самого Путіна.

Тому і вітає Лукашенка навипередки. Як і Януковича у 2004-му) Намагається підтримати ці плитки, що падають. Але все йде до свого логічного завершення. Це лише питання часу, коли остання плитка придушить самого Путіна."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...