Для Росії - це повне фіаско: Жданов викрив слабке місце ворожої ракети "Кинджал"

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував збиття американським ЗРК Patriot російської ракети "Кинджал", а також викрив слабке місце так званої "суперзброї" диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України.

За словами Жданова, "Кинджал" здатний розвивати гіперзвукову швидкість лише на окремих ділянках траєкторії. Як зауважив експерт, поки Путін 7 років поспіль показував "мультики" про "Кинджали" до їхньої появи у металі, деякі скептики вже тоді сумнівалися у тому, що вони реально гіперзвукові.

"Деякі люди, які розбираються у конструктиві та у ракетобудуванні, відзначали, що "Кинджал" може розвивати гіперзвукову швидкість тільки на окремих ділянках траєкторії, а так - це балістична надзвукова ракета, яка приблизно така ж, як і всі інші. Тому для Patriot особливих відкриттів немає. Вийшло випробування зразка. Для Росії це повне фіаско, що "Кинджал" був збитий комплексом Patriot", - заявив він.

Цікаво, як тепер росіяни будуть доводити, що "Кинджал" - дійсно гіперзвукова ракета. "Що вона "призначена для подолання будь-яких ПРО (противоракетної оборони), які тільки в світі існують". Ось вам і результат", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...